ECV

Met platforms als YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn, Vimeo, Facebook, en nog veel meer kunt u tegenwoordig een groter publiek bereiken dan ooit tevoren.

Met Empirical Cinematic Ventures haalt u een ervaren, creatieve en deskundige producent in huis met meer dan 30 jaar ervaring in audiovisuele communicatie.

We hebben onder verschillende vlaggen een keur aan producties afgeleverd aan diverse bedrijven, instellingen en evenementenbureau’s en (educatieve) uitgevers, waaronder Renault Trucks Nederland, Bastion Hotels, Plus Nauta en Kraton Chemical B.V. producties met grote diversiteit aan vormgeving verzorgd.

U en wij vormen samen een goed team. U kent uw bedrijf immers als geen ander en heeft de kennis over dat wat u wilt vertellen. Dat vertalen we samen naar een passende opzet en gaan wij met onze passie over de vormgeving ervan aan de slag.

Laat die indruk dus maar aan ons over.

Er wordt standaard geproduceerd in 4K. Dat geeft ons een uitstekende basis. En om de prijs hoeft u het ook al niet te laten. We hanteren prima tarieven.