Nieuws

4X productvideo in 4K voor Kraton

Onlangs leverden we 4 productvideo’s in 4K (UHD 3840×2160 50P) voor Karton Polymers Nederland B.V. in Amsterdam.

Opgenomen in het Kraton Innovation Center aan de Asterweg in Amsterdam en nabewerkt in onze kleine montagestudio in Almere leverden we deze week 4 korte productvideo’s voor het pas gelanceerde Ellamera.

Ellamera is een polymeer dat, toegevoegd aan bijvoorbeeld natuurlijke oliën, diverse eigenschappen verandert. Zo ontstaat er een transparante gel die veelal gebruikt wordt in de cosmetische industrie voor onder andere mascara, oogschaduw, foundation, lipgloss, lippenstift, haar- gel en olie, zonnebrandcrème, enz.

Er is gekozen voor 4 losse video’s om elke doelgroep gericht van informatie te kunnen voorzien, met als opbouw;

1 – Introductie (voor de gehele cosmetische markt)
2- Procesrichtlijnen (voor ontwikkelaars, fabrieken en analytici)
3- Geltypen (voor ontwikkelaars bij cosmetische bedrijven)
4- Eigenschappen & Voordelen (Voor ontwikkelaars bij cosmetische bedrijven specifiek gericht op het einddoel)

Wij, Empirical Video/ Empirical Cinematic Ventures, zijn in staat om in een volledige 4K workflow te produceren, na te bewerken en af te leveren voor streaming via bekende kanalen als YouTube en Vimeo maar ook voor plaatsing op Facebook, Instagram, Twitter, eigen website en bijvoorbeeld USB-sticks.

Meer informatie over Ellamera: ellamera.com
Meer informatie over Kraton: kraton.com

Meer informatie over Empirical: mail@empirical.nl

Reacties uitgeschakeld voor 4X productvideo in 4K voor Kraton