Met platforms als YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn, Vimeo, Facebook, en nog veel meer kunt u tegenwoordig een groter publiek bereiken dan ooit tevoren.

Met Empirical Video haalt u een ervaren, creatieve en deskundige producent in huis met meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele communicatie. Op mijn 18e begonnen als amateur en in die hoedanigheid verschillende nationale en internationale filmprijzen gewonnen met een aantal korte speelfilms.
In 2000 als cameraman, editor en videoregisseur veel ervaring opgedaan bij Eringa Media in Groningen. In 2003 de stap genomen om volledig voor mezelf te beginnen onder het label Transcentralfilm. Later is die naam veranderd naar Het Filmbedrijf en heb ik onder die vlag een keur aan producties afgeleverd aan diverse bedrijven en instellingen waaronder evenementenbureau’s en (educatieve) uitgevers. Ook mocht ik voor Renault Trucks Nederland, Bastion Hotels en Plus Nauta een groot aantal producties met grote diversiteit aan vormgeving verzorgen.

U en ik vormen samen een goed team. U kent uw bedrijf immers als geen ander en heeft de kennis over dat wat u wilt vertellen. Dat vertalen we samen naar een passende opzet en ga ik met mijn passie over de vormgeving ervan aan de slag.

Laat die indruk dus maar aan ons over.

Er wordt standaard geproduceerd in Full HD maar dit kan net zo makkelijk in 4K videokwaliteit. Dat geeft ons een uitstekende basis. En om de prijs hoeft u het ook al niet te laten. Ik hanteer prima tarieven.